عناب تازه و خشک هر دو بهسبب ارزش غذاییشان نزد چینیها اهمیت فراوانی دارند.
همچنین اگر قصد داشتید صرفا با خاصیتهای این میوه برای زنان آشنا شوید، میتوانید به مقاله خواص عناب برای زنان مراجعه نمایید.
عناب دارای خواص ضد سرطان است. خواص آنتیاکسیدان عناب به جلوگیری از سرطان کمک میکند.
علاوه بر این، یک مطالعه روی موشها نشان داده که عصاره میوه عناب ممکن است اثرات برخی از داروهای تشنج، ازجمله فنیتوئین، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند.
عناب تازه حاوی چندین نوع ویتامین است. در عوض، عناب خشک کالری و مواد معدنی بیشتری دارد.
برای آشنایی دقیق و جامع با عوارض و مقدار مجاز مصرف عناب پیشنهاد میکنیم پست مضرات عناب را بخوانید.
قبلا در مقاله نحوه مصرف عناب بهصورت کامل به توضیح روشهای مختلف عناب پرداختیم، اما در این بخش از مقاله نیز به بررسی اجمالی طریقه مصرف عناب میپردازیم.
فلاونوئیدهای موجود در عناب میتوانند از اکسیداسیون لیپیدها جلوگیری نمایند که این عملیات یکی از عوامل اصلی افزایش سطح چربی خون است.
گفته می شود که استفاده موضعی از عصاره میوه عناب به عنوان یک ضد التهاب قوی عمل کرده و باعث کاهش درد عضلات و مفاصل خواهد شد.
عناب می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند؛ این میوه شگفت انگیز فعالیت گلوتامات (انتقال دهنده عصبی) که باعث آسیب مغزی در افراد مبتلا به سکته مغزی، تشنج یا بیماری پارکینسون می شود را مهار می کند.
استفاده از پودر عناب همراه با شیر، برای درمان روماتیسم استفاده میشود.
عناب یکی پرخاصیتترین میوههای موجود در کشور ایران است که متاسفانه تعداد کمی از مردم با خواص شگفتانگیز آن آشنا هستند.
خواص عناب خشک و تازه: عناب خواص غذایی و درمانی متعددی دارد. در طب سنتی ایرانی از خواص عناب برای سرماخوردگی و تقویت کبد و معده عناب تلفظ سخن گفته شده است. عناب تازه سرشار از ویتامین ث و منبع خوبی برای تامین برخی از مواد معدنی مثل مس، آهن و پتاسیم است.
چون عناب باعث سفت شدن خون میشود لذا مصرف آن برای افراد با غلظت خون بالا توصیه نمیشود.